Over ons

HVM Glasvezeltechniek
Wij installeren netwerken in opdracht van aannemers en installateurs. We zijn vooral actief in het lassen, blazen, afmonteren en meten van glasvezel bekabeling. Wij opereren neutraal, wij hebben bijvoorbeeld geen bedrijfsnaam op onze bussen.

Onze specialiteit
Onze kracht is om het aan ons uitbestede werk probleemoplossend, snel en efficiënt uit te voeren, met oog voor perfecte afwerking en oplevering. Dat is onze specialiteit en dat is waar wij goed in zijn. Hierdoor kan onze klant zich richten op haar kernactiviteiten.

HVM is een dienstverlenend bedrijf. We hebben kennis van netwerkinstallaties van Fiber To The Home tot groot zakelijke markt. In de volgende sectoren zijn wij actief; telecommunicatie, energie, industrie, utiliteits-, weg-en waterbouw, overheidsinstellingen, maritiem, gezondheidszorg, onderwijs & wetenschap en voor consumenten.

Onze organisatie
Sinds haar oprichting, zo'n 20 jaar geleden, is HVM uitgegroeid tot een stevige, professionele organisatie, met een zeer brede klantenkring. De telecommunicatiewereld waarin we actief zijn, is erg dynamisch en technische innovaties zijn bijna dagelijkse kost. HVM investeert daarom veel in moderne apparatuur, om zodoende deze ontwikkelingen bij - en voor te blijven.

We beschikken over de diverse bedrijfcertificaties die voor optimale kwaliteitsbeheersing van belang zijn. Daarnaast zorgen wij voor goede opleidingen voor ons personeel, zodat ook zij van de laatste technieken op de hoogte zijn.